Στην Ιταλία φτιάχνουν τη δική τους Λιμνούπολη!!

I love Paperopoli

Οι Ιταλοί τον τελευταίο καιρό έχουν πολλά νέα! Στο παρόν άρθρο θα σας πούμε μόνο ένα. Πρώτα θα σας κάνουμε μια ερώτηση. Θα θέλατε να αποκτήσετε την ολόδικη σας Λιμνούπολη στο δωμάτιο σας; Τώρα μπορείτε να την έχετε! (ή καλύτερα προς το παρόν οι Ιταλοί μπορούν…) Από ότι φαίνεται το I love Paperopoli σημαίνει ακριβώς λέει. Οι Ιταλοί κυκλοφορούν σε συλλογή από τις 6 Σεπτεμβρίου τα πρώτα κομμάτια για να δημιουργήσεις τη δική σου Λιμνούπολη. Θα έχει και ένα περιοδικό όπου θα λέει δυο λόγια για την Λιμνούπολη και το πως να τη συναρμολογήσεις υποθέτω. Ακόμα γνωρίζουμε ότι:

  • Το πρώτο πακετάκι ας το πούμε θα περιέχει τον Ντόναλντ με το 313, το Θησαυροφυλάκιο και ένα μέρος του δρόμου. Και η τιμή του θα είναι 1 ευρώ ενώ μαζί με το Topolino στα 3,50.  Το δεύτερο μέρος θα κοστίζει 3,99 ευρώ.
  • Όλα τα υπόλοιπα μέρη της συλλογής θα κάνουν από 6 ευρώ.
  • Το πρώτο πακέτο μπορεί να κυκλοφορήσει με το Topolino ενώ τα υπόλοιπα θα είναι από την εταιρία Centauria.
  • Η συλλογή αρχίζει στις 6 Σεπτέμβρη και θα είναι για συνολικά 50 εβδομάδες! Σχεδόν ένα χρόνο.
  • Από όσο γνωρίζουμε οι διαστάσεις θα είναι 90 x 90! Δηλαδή παίρνει αρκετό χώρο η Λιμνούπολη.

Μπράβο για το εγχείρημα και μου αρέσει πολύ η όλη ιδέα. Πιστεύω πως και να μην συλλέξει κάποιος όλα τα κομμάτια και να τελειοποιήσει την Λιμνούπολη και πάλι θα μαζέψει φιγούρες όπως ο Ντόναλντ και το Θησαυροφυλάκιο που και μόνες τους στέκονται πολύ όμορφα. Βγάζουν τόσα πράγματα οι Ιταλοί που δεν θα ξέρουν τι να αγοράσουν πρώτα… Προσωπικά ψήνομαι να αρχίσω να συλλέγω τις φιγούρες εάν δοθεί και σε μας εκτός Ιταλίας η δυνατότητα αγοράς.