Περισσότερες λεπτομέρειες για την Λιμνούπολη των Ιταλών.

I love Paperopoli

Από ότι φαίνεται το Topolino #3224 θα είναι το τεύχος που θα ξεκινήσει το I love Paperopoli. Το τεύχος θα έχει ως κεντρική μια ιστορία  όπου θα μιλήσει για τις “πρώτες μέρες” του θησαυροφυλακίου του Σκρουτζ.  Η πρώτη σελίδα φαίνεται παραπάνω και ο τίτλος είναι Zio Paperone e il deposito sotto assedio (episodio 1). Πολύ ωραία ιδέα να ανοίξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ και θα είναι και μια ιστορία με επεισόδια.  Και εξώφυλλο από ότι βλέπω είναι από τον Τζόρτζιο Καβατσάνο.

 

Ακόμα μάθαμε ότι:

  • Το πρώτο πακετάκι ας το πούμε θα περιέχει τον Ντόναλντ με το 313, το Θησαυροφυλάκιο και δυο μέρη του δρόμου. Και η τιμή του θα είναι 1 ευρώ μαζί με το Topolino στα 3,50. 
  • Το δεύτερο μέρος θα κοστίζει 3,99 ευρώ μαζί με το τεύχος του Topolino εκείνης της εβδομάδας.
  • Όλα τα υπόλοιπα μέρη της συλλογής θα κάνουν από 5,99 ευρώ μαζί με το Topolino εκείνης της εβδομάδας που θα έχει κάθε φορά. Θα περιέχει φιγούρες, “αγάλματα” και δέντρα.
  • Θα υπάρξει και το περιοδικό που είπαμε στο προηγούμενο άρθρο μαζί με μια αφίσα (με ιστορία) 52×76. Από ότι φαίνεται το συγκεκριμένο περιοδικό I love Paperopoli θα έχει και άλλα τεύχη για άμα δείτε στην παραπάνω εικόνα γράφει το αριθμό ένα δεξιά. Θα περιέχει πληροφορίες για τα κτήρια κλπ Μπορεί και καμιά ιστορία; Θα δείξει.

Εδώ μπορείτε να δείτε και ένα βίντεο που δείχνει αρκετά την Λιμνούπολη που ανέβασε στο facebook η Centauria. Φαίνεται πολύ ωραία.