Κυκλοφορεί σήμερα στην Ιταλία το νέο τεύχος του Topolino. Έχει 6 ιστορίες και μέσα σε αυτές έχει δημιουργούς όπως ο Μοττούρα, ο Τζερβάζιο και ο Κάστυ. Η νέα ιστορία του Μοττούρα που είναι και η κύρια του τεύχους έχει τον τίτλο «Η Ηρωική Αγγαρεία». (θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτή παρακάτω) Από τις υπόλοιπες ιστορίες πιο ενδιαφέροντες δείχνουν η νέα ιστορία του Φαντομία και η ιστορία του Κάστυ για την οποία αναφερθήκαμε σε άλλο άρθρο.

Στην ιστορία του Φανομία θα επιστρέψει και το ζευγάρι ηθοποιών, Ντάγκλας Φερμπαρκς και Γκλόρια Ντακσον , που εμφανίστηκαν στην ιστορία «Ησυχία στην Αίθουσα». Την δεύτερη εικόνα που βλέπετε παρακάτω την ανέβασε ο ίδιος ο Μάρκο Τερβάζιο στο facebook. Τι άραγε έχει σκαρφιστεί πάλι ο Φαντομίας;

Στην ιστορία του Μοττούρα, ο Ντόναλντ έρχεται αντιμέτωπος άλλο μια φορά με μια αγγαρεία που του αναθέτει ο θείος Σκρουτζ. Παρακάτω έχουμε 6 σελίδες και μπορώ να πω ότι μου αρέσει το σχέδιο και πιστεύω ότι αναδεικνύεται περισσότερο στην δεύτερη εικόνα με το φλασμπακ. Αυτός ο ιδιαίτερος αγώνας ποδηλασίας ειδικά και μόνο από την ατυχία του Ντόναλντ προβλέπεται επεισοδιακός. Μου αρέσει ακόμα το γεγονός ότι το ντύσιμο του Ντόναλντ είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο.

Κάτι μου λέει ότι αυτό το τευχάκι του Topolino θα είναι πολύ δυνατό. Και μόνο με αυτές τις 3 ιστορίες θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Μια χαρά στην Ιταλία, αλλά εμείς εδώ δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Ας ελπίσουμε να δούμε τίποτα καλό στο ημερολόγιο του Οκτώβρη.