Αλλαγές & μια νέα αρχή!

DisneyComicsPress

Όπως θα παρατηρήσατε άλλαξε το όνομα της ιστοσελίδας μας και από DisneyComicsPress έγινε KomixPress! Η αλλαγή αυτή είναι σημαντική και έγινε για ποικίλους λόγους.

Η σελίδα μας το Φλεβάρη του 2023 έκλεισε 6 χρόνια λειτουργίας οπότε πιστεύουμε ότι ήρθε η στιγμή για αλλαγές. Έπειτα από πολύ σκέψη αποφασίστηκε ότι το site θα εστιάσει πλέον σε όλων των ειδών τα κόμικς όπως τα μάνγκα, τα υπερηρωικά, τα bd κλπ πέρα από τα Ντίσνεϋ.

Το τμήμα που θα αφορά τα Ντίσνεϋ κόμικς θα συνεχίζει να ονομάζεται DisneyComicsPress. Όπως γινόταν μέχρι τώρα έτσι και μελλοντικά θα συνεχίσουμε τις κριτικές, παρουσιάσεις και τα νέα! Αυτό δεν θα αλλάξει. Οπότε να αναμένετε περισσότερα  🙂

Γιατί KomixPress;

Θα μου πείτε γιατί το συγκεκριμένο και η αλλαγή; Το συγκεκριμένο όνομα δόθηκε διότι η λέξη Κομιξ (πέρα από το ομώνυμο περιοδικό) χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη χώρα μας αντί για το κόμικς. Οπότε στην ουσία με το νέο τίτλο εννοούμε όλων των ειδών τα κόμικς. Επίσης, θέλαμε το νέο όνομα να θυμίζει κάπως το παλιό και οπότε έγινε ο παραπάνω συνδυασμός. Ένας άλλος λόγος που έγινε η αλλαγή αυτή είναι διότι θέλουμε να μιλάμε και για άλλα είδη κόμικς που μας αρέσουν και να μην περιοριζόμαστε μόνο στα Ντίσνεϋ στα οποία έχουμε μια αδυναμία.

Πότε θα ολοκληρωθούν οι αλλαγές;

Οι αλλαγές και προσθήκες θα ολοκληρωθούν σταδιακά. Σιγά σιγά θα αλλάξει η αρχική μας σελίδα για να περιλαμβάνει τα νέα της τμήματα. Θα υπάρχει μια ειδική σελίδα που θα οδηγεί σε κάθε τμήμα. Για τα Ντίσνεϋ πχ αυτή η σελίδα θα είναι το DisneyComicsPress, ενώ για τα υπόλοιπα θα υπάρξει η αντίστοιχη ονομασία.

Ευχαριστούμε,
-Η Ομάδα του KomixPress