Χθες η Καθημερινή κυκλοφόρησε ένα βίντεο για το πρώτο τόμο της Οικονομίας του Σκρουτζ που θα αρχίσει να κυκλοφορεί από αύριο. Έτσι μπορούμε να δούμε τη δομή που θα έχει το τομακι αλλά και τις ιστορίες που θα περιέχει.

Μαθήματα οικονομίας από το πιο πλούσιο παπί του κόσμου.

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Σε έναν κόσμο όπου οι γνώσεις οικονομίας γίνονται όλο και πιο απαραίτητες, το πιο πλούσιο παπί του κόσμου είναι το πλέον κατάλληλο άτομο στο σύμπαν του Disney για να μας διαφωτίσει!

Απολαύστε τις ιστορίες του αγαπημένου μας Σκρουτζ Μακ Ντακ, διαβάστε τα κείμενα με τις συμβουλές του και μάθετε τα πάντα για την οικονομία!

Στον πρώτο τόμο θα ασχοληθούμε με το εμπόριο, την διακίνηση των αγαθών και την παροχή υπηρεσιών.

Βλέπουμε τα περιεχόμενα όπου μας λέει και τις ιστορίες που θα έχει ο τόμος (με τις οποίες θα ασχοληθούμε αργότερα) αλλά και το οπισθόφυλλο που έχει κάποιο ρητό.

Παρακάτω αναφέρεται το γνωστό ρητό σχετικά με τον Σκρουτζ και το χρήμα που ξεκίνησε από τον ίδιο τον Καρλ Μπαρκς.

Σύμφωνα με το βίντεο ο τόμος θα περιέχει μερικές ιστορίες από τον αντίστοιχο Ιταλικό αλλά θα έχει και μερικές από άλλους τόμους ή σχετικές με την οικονομία αλλά δεν τους είχαν οι Ιταλικοί.

Δηλαδή θα έχουμε:

Υπάρχει στιγμή που φαίνονται τα εξώφυλλα για όλους τους τόμους. Γενικά θα λέγαμε ότι πρόκειται για ωραία δουλειά και ότι έγινε προσπάθεια και δεν είναι ξεροί τόμοι με ιστορίες. Βέβαια το αν οι ιστορίες είναι καλές αυτό είναι άλλο θέμα… Η προτελευταία σελίδα περιέχει διαφημιστικό για το επόμενο τεύχος. Για να δούμε τι θα δούμε…