Μίκυ Μάους: Το σημάδι του Μόλντροκ

Αρχικά έχουμε ο μήνας ανοίγει με την ιστορία «Στην Ωραία Πόλη» ,ενώ στη συνέχεια επιστρέφει ο Φάντομ Ντακ στο Μίκυ Μάους. Πρόκειται για ιστορία ( της σειράς Φάντομ Ντακ – Νέα Εποχή) των Λορέντζο Παστροβίκιο και Φραντσέσκο Αρτιμπάνι που περιλαμβάνει την επιστροφή του Μόλντροκ. Να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη ιστορία είναι 157 σελίδων και αποτελείται από 4 μέρη. Αυτό σημαίνει ότι θα την διαβάσουμε στα τεύχη #352-355 (εφόσον κάθε τεύχος αναλογεί ένα μέρος).

Τα εξώφυλλα της ιστορία του Φάντομ είναι εκπληκτικά. Ειδικά το εξώφυλλο του Μίκυ Μάους #353 θεωρώ ότι το καλύτερο. Είναι και το εξώφυλλο της Deluxe Ιταλικής έκδοσης κιόλας οπότε είναι λογικό.

Συνοψίζοντας για το Μίκυ Μαους

Λίγο κράτησε το διάλειμμα από τις ιστορίες του Φάντομ. Ένας μήνας γεμάτος από μια μεγάλη ιστορία. Θαρρώ πως το τελευταίο κομμάτι της ιστορίας θα το δούμε τον Απρίλιο. Λέτε να συνεχίσουν και τότε με τον Φάντομ;

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Το Ντόναλντ #81 θα έχει ως κεντρική το «Ανεξέλεγκτος Τρόμος». Το Super Μίκυ #67 έχει την ιστορία «Τα Φαντάσματα του Φαρ Ουέστ». Οφείλω να πω ότι μου αρέσουν και τα 2 εξώφυλλα και ειδικά του Σούπερ Μίκυ. Για το ΚΟΜΙΞ τα έχουμε πει και στο προηγούμενο άρθρο. ΚΟΜΙΞ #81 με ανατύπωση της ιστορίας του Μπαρκς «Τα Πολλά Πρόσωπα της Μάτζικα Ντε Σπελ»… Θα σας προτρέψω να διαβάσετε την ιστορία από τον 28ο τόμο της Μεγάλης Βιβλιοθήκης Disney που έχει πολύ έξτρα υλικό αφού στο ΚΟΜΙΞ δεν βρείτε καθόλου κείμενα και δεν έχει νόημα να αγοράσετε πάλι την ίδια ιστορία… Τέλος, μου κάνει αρνητική έκπληξη ότι το εξώφυλλο παρόλο που είναι από τον Ντάαν Γίππες φαίνεται κάπως ερασιτεχνικό και άσχημο. Το χειρότερο εξώφυλλο του μήνα θα έλεγα.