Στις 6 Μαρτιού γιορτάζουμε 60 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του Ατομίνο Μπιπ Μπιπ!! Για να το γιορτάσουν οι Ιταλοί και συγκεκριμένα ο ταλαντούχος Κάστυ μας αποκάλυψε  πως στο Topolino #3302 θα διαβάσουμε μια νέα ιστορία για την 60η επέτειο του χαρακτήρα. Παρακάτω το όμορφο εξώφυλλο.

Ο τίτλος της ιστορίας είναι Το Στοιχείο Οποιοσδήποτε. Λίγο περίεργος ο τίτλος αλλά προκαλεί ενδιαφέρον. Υποψιάζομαι ότι ίσως θα έχουμε μια επιστροφή στην τέταρτη διάσταση από την οποία προήλθε το γαλάζιο μας άτομο. Όμορφο φαίνεται και το σχέδιο από την πρώτη σελίδα. Τι περιπέτεια μας έχει ετοιμάσει πάλι ο Κάστυ;

Ο Μπιπ Μπιπ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ιστορία Η Τέταρτη Διάσταση, την οποία διαβάσαμε στην χώρα μας πρόσφατα στον δεύτερο τόμο της σειράς Μεγάλες Ιστορίες Disney. Έκτοτε έκανε μερικές ακόμα εμφανίσεις σε ιστορίες του Σκάρπα με τον Μίκυ αλλά μετά κάποιο διάστημα σταμάτησε να χρησιμοποιείται. Μετά από πολλά χρόνια έγινε στην Ιταλία η επαναφορά του χαρακτήρα και ο Κάστυ γράφει μεγάλες περιπέτειες με αυτόν στο πλευρό του Μίκυ ξεκινώντας από το 2012 με τον Σκοτεινό Κόσμο! Περισσότερα για τον χαρακτήρα στην ΚΟΜΙΞ Wiki.