432025_368518566511923_1199222657_n

Ενδιαφέρων ο Μάρτιος για το Μίκυ Μάους!

Το Μίκυ Μάους συνεχίζει δυναμικά με νέες ιστορίες αλλά και με πολύ όμορφα εξώφυλλα τον Μάρτιο!! Η παρακάτω εικόνα πιστεύω τα λέει όλα (δεν υπάρχει το τεύχος #142 διότι έχει ήδη κυκλοφορήσει):

Φαντομίας

Το Μίκυ Μάους #142 που βγήκε στις 3 Μαρτίου είχε ιστορία με τον Φαντομία που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο Μίκυ Μάους από τα μέσα του Ιανουαρίου. Πρόκειται για την πολύ ωραία ιστορία “Ο Θησαυρός του Δόγη” που αποτελεί την 11η ιστορία/επεισόδιο της σειράς με τις ιστορίες του Φαντομία από τον Μάρκο Τζρβάζιο. Βέβαια, στο επόμενο τεύχος θα δούμε την ιστορία “Η Μάσκα του Φου Μαν Αψιού” που αποτελεί το δέκατο επεισόδιο της σειράς. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έβαλαν πρώτα το 11ο αλλά να ειπωθεί πως το όμορφο εξώφυλλο της ιστορίας είναι από το πενάκι του Τζόρτζιο Καβατσάνο.

Να τονισθεί όμως πως η πιο ενδιαφέρουσα ιστορία του Φαντομία φαίνεται να είναι “Ο Αριστοκράτης Πίσω από την Μάσκα”! Γιατί; Πολύ απλό. Πρόκειται για το όριτζιν του αγαπημένου μας κλέφτη αριστοκράτη 🙂 Και έχει και το όμορφο εξώφυλλο. Θα μάθουμε πράγματα για την οικογένεια του Φαντομία αλλά και γιατί αποφάσισε να πάρει το μονοπάτι που πήρε ενώ θα μπορούσε να έχει μια άνετη ζωή ως Λόρδος Κουάκετ. Δεν ξέρω πως το βλέπετε φίλοι μου αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο Μάρκο Τζερβάζιο έχει μέχρι στιγμής αναπτύξει πολύ όμορφα τον χαρακτήρα και πιστεύω ότι έχει πολλά να δώσει ακόμα. Ανυπομονώ για τις νέες περιπέτειες. Παρακάτω έχουμε τη διαφήμιση του Μίκυ Μάους της Παρασκευής.

Μίκυ Μάους #143 – Η Μάσκα του Φου Μαν Αψιού 

5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

  • Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΦΟΥ ΜΑΝ ΑΨΙΟΥ
    ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΑΝΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ
  • ΙΣΟΠΑΛΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ
    Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΝΤΑΚ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΒΟΗΘΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΝΤΑΞΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
    ΟΙ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ
  • ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΤΗ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΕΝΑΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΙ ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 10 Μαρτίου (Νο. 143)

Το Νησί των Θησαυρών

Κάτι άλλο που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι τα τελευταία 2 τεύχη του μήνα! Έχουμε ως κεντρική ιστορία Το Νησί των Θησαυρών. Εάν θυμάμαι καλά πρόκειται για παρωδία της ταινίας Ο πλανήτης των θησαυρών. Η ιστορία είναι 93 σελίδων του Stefano Zanchi και είχε μπει στο Topolino σε 3 μέρη στα τεύχη #3094-#3096. Εμείς θα την διαβάσουμε σε 2 τεύχη και ανυπομονώ πολύ να την διαβάσω διότι έχω ακούσει καλά λόγια. Όσο για τον σχεδιαστή είναι νέος και ίσως ο νεότερος που έχει το επιτελείο του Topolino. Εδώ μπορείτε να δείτε τις 20 καλύτερες ιστορίες του. Την πρώτη “Θησαυροί Κάτω από το Μηδέν” την διαβάσαμε στο Μίκυ Μάους #135. Πάντως σε ένα από τα 2 τεύχη του Μίκυ Μάους στο #145 ή στο #146 θα διαβάσουμε τα 2/3 της ιστορίας και οπότε θα μιλάμε για ένα εκπληκτικό τεύχος.

Συνοψίζοντας

Το Μίκυ Μάους έχει έναν πολύ δυνατό μήνα! Προσωπικά δεν πρόκειται χάσω τεύχος και μου έχει δημιουργήσει τρελό hype όπως λένε και οι Αμερικάνοι :p Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα είναι ο Απρίλιος. 🙂 Βέβαια, ακόμα απορώ με το πότε θα δούμε τον Κάστυ σε κάποια έκδοση της Καθημερινής αλλά τέλος πάντων.